Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kik felelősek a mostani válság
  2007-10-17 21:22:55, szerda
 
  Kik felelősek a mostani válságért?
2007. október 17., 12:00 fidesz.hu

Könnyű a címbéli kérdésre rávágni, hogy "a Gyurcsány". Még azt sem mondhatnánk, hogy nem igaz felelet.

A dolgok azonban bonyolultabbak ennél, és mivel a kormányzás mostanra nagyjából válságosra fordult, nem ígérkezik haszontalannak a pontos válaszadás.

Kezdjük a kályhánál. A magyar választók 2006 tavaszán az MSZP és az SZDSZ koalícióját juttatták többséghez az új országgyűlésben, és ezen felhatalmazás birtokában a két párt koalíciós kormányt alakított, élén a korábbi miniszterelnökkel, Gyurcsány Ferenccel.

A kormányalakítás dátuma: június 9. Megjegyzendő, hogy aznap volt a focivébé nyitómeccse, amely eseménysorozat elvonta sok millió választó figyelmét a parlamenti eseményekről. Pedig az ő bőrükre ment a játék, a Gyurcsány-kormány derekas médiasegédlettel szépen, csöndben átnyomta az első megszorító törvénycsomagot.

Megkezdődött a négy- vagy ha tetszik, másfél-két évnyi hazudozás számláinak a törlesztése.

Ám a hazudozás tényéről akkor senki sem tudott!

Kivéve az MSZP országgyűlési képviselőcsoportját. Nekik ugyanis részletesen beszámolt Gyurcsány Ferenc Balatonőszödön, a frakció alakuló összejövetelén.

A főbűnös tehát - demokrácia van! - nem egyedül Gyurcsány Ferenc, hanem vele együtt az MSZP összes képviselője, aki tudatában annak, hogy egy monstre hazugságfolyam eredményeképpen állt elő a helyzet, mégis megválasztotta Gyurcsányt és kormányát. Egy, azaz egyetlen képviselő sem volt az MSZP-frakcióban, aki kiállt volna az igazság mellett!

Szeptember közepén aztán megismerhette az egész ország az igazságot. Az egész lakosság, közte az SZDSZ képviselői. E naptól fogva az SZDSZ-frakció tagjai nem hivatkozhattak és hivatkozhatnak semmire sem. Ők is a bűn pártolóivá lettek.

A választók október 1-jén mondtak véleményt a hazudozásfolyamról: az MSZP történetének legnagyobb vereségét szenvedte el aznap.

És a népakarat világos kinyilvánítása után az MSZP- meg az SZDSZ-frakciónak módjában állt volna visszazökkenteni az országot a morális vágányra.

Gyurcsány Ferenc ugyanis bizalmi szavazást kért maga és kormánya ellen. Ha nem kapta volna meg a többséget, le kellett volna mondania.

2006. október 6-án délután háromnegyed három és három óra között az MSZP és az SZDSZ összes képviselője igennel szavazott a Gyurcsány-kormányra.

Csak Toller László és Világosi Gábor nem voksoltak, előbbi mert kómában feküdt a kórházi ágyon, utóbbi mert éppen elnökölte az ülést. Ne legyen illúziónk, ők is igennel szavaztak volna, ha tehették volna.

Összesen 207 igen hangzott el a név szerinti szavazáson. 187 szocialista, 19 szabad demokrata, valamint az álfüggetlen Gyenesei István mondtak igen a hazudozás országos politikájára. Ez a 207 név örök időkre ott sorjázik az országgyűlési jegyzőkönyvben. Ők 207-en (206-an plusz maga Gyurcsány) örökre felelősek Magyarország kisiklatásáért.

Mint tudjuk, megjavulni sosem késő. Ebben egyetért a kereszténység és minden valamirevaló etika.

Ez a 207 ember mostanra végigélhette azt, amit gyerekfejjel hittanórán vagy kamaszként irodalomórán, esetleg a színházban meg kellett volna tanulnia. Hogy minden hazugsággal ugyanaz a baj: feltépi a világrendet. Összezavarja a harmóniát.

Nincs, nem jöhet új, épülő jövő Gyurcsány Ferencék másfél-két évnyi hazudozásából.

Most már a többség többsége is kezdi belátni ennek a kőkemény (bár nem marxi) igazságot. Sokat levon a hitelükből, hogy a saját egzisztenciájuk fogyatkozása világosította meg az elméjüket.

Most már csak egy icipici bátorság kellene, hogy eljussunk a szomorú országrontó történet végére: le kell mondatni Gyurcsányt és kiírni az új országgyűlési választásokat.

Nincs itt más kigázolás, mondhatjuk Katona Józseffel. Talán a kormánypártokban felülkerekedik a józan ész, és mielőbb levonják ezt a nyilvánvaló következtetést.

A magunk részéről szívből szurkolunk nekik.
(Bognár Eleonóra)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: médiasegédlettel, kormánypártokban, visszazökkenteni, kormányalakítás, eredményeképpen, törvénycsomagot, egzisztenciájuk, országgyűlésben, hivatkozhattak, haszontalannak, kisiklatásáért, balatonőszödön, jegyzőkönyvben, hivatkozhatnak, felülkerekedik, összejövetelén, bonyolultabbak, megválasztotta, kinyilvánítása, hazugságfolyam, eseménysorozat, következtetést, hazudozásából, országgyűlési, választásokat, megismerhette, világosította, felhatalmazás, kereszténység, politikájára, gyerekfejjel, végigélhette, valamirevaló, irodalomórán, magyarország, megjegyzendő, mostani válságért, címbéli kérdésre, dolgok azonban, kormányzás mostanra, pontos válaszadás, magyar választók, korábbi miniszterelnökkel, kormányalakítás dátuma, focivébé nyitómeccse, parlamenti eseményekről, első megszorító, négy- vagy, hazudozás tényéről, frakció alakuló, főbűnös tehát, monstre hazugságfolyam, Gyurcsány Ferenccel, Gyurcsány Ferenc Balatonőszödön, Gyurcsány Ferenc, Csak Toller László, Világosi Gábor, Gyenesei István, Gyurcsány Ferencék, Katona Józseffel, Bognár Eleonóra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Beney Zsuzsa - Sirató  Jó éjszakát  A Föld napja  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Kellemes esti időtöltést  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Különös!  A lelki élet nem arról szól, ....  Rögtön puha Mézes Krémes  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Április 22. a Föld napja,  Miért nem menti meg Jézus...  Jó éjt  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Szép estét  A keserű igazság  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Ébredj  Az embernek a társa: hiányzik.  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  S a dalok tanulsága  Két ember becsülete  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Gömb  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
mostani válságért, címbéli kérdésre, dolgok azonban, kormányzás mostanra, pontos válaszadás, magyar választók, korábbi miniszterelnökkel, kormányalakítás dátuma, focivébé nyitómeccse, parlamenti eseményekről, első megszorító, négy- vagy, hazudozás tényéről, frakció alakuló, főbűnös tehát, monstre hazugságfolyam, igazság mellett, egész ország, egész lakosság, választók október, népakarat világos, morális vágányra, kórházi ágyon, álfüggetlen Gyenesei, hazudozás országos, országgyűlési jegyzőkönyvben, többség többsége, saját egzisztenciájuk, icipici bátorság, szomorú országrontó, kormánypártokban felülkerekedik, nyilvánvaló következtetést, magunk részéről, médiasegédlettel, kormánypártokban, visszazökkenteni, kormányalakítás, eredményeképpen, törvénycsomagot, egzisztenciájuk, országgyűlésben, hivatkozhattak, haszontalannak, kisiklatásáért, balatonőszödön, jegyzőkönyvben, hivatkozhatnak, felülkerekedik, összejövetelén, bonyolultabbak, megválasztotta, kinyilvánítása, hazugságfolyam, eseménysorozat, következtetést, hazudozásából, országgyűlési, választásokat, megismerhette, világosította, felhatalmazás, kereszténység, politikájára, gyerekfejjel, végigélhette, valamirevaló, irodalomórán, magyarország, megjegyzendő, fogyatkozása, eseményekről, megkezdődött, történetének, összezavarja, törlesztése, képviselője, mondhatnánk, országrontó, hazugsággal, világrendet, nyilvánvaló, álfüggetlen, koalícióját, nyitómeccse, háromnegyed, részletesen, szocialista, szurkolunk, kamaszként, számláinak, demokrácia, hitelükből, hittanórán, frakciónak, színházban, legnagyobb, szavazáson, válságosra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.